evenimente.juridice.ro – Global Legal Hackathon Bucuresti 23-25 februarie 2018

Hristescu & Asociatii si Bulboaca & Asociatii organizeaza primul hackathon juridic la nivel international 

Global Legal Hackathon

Bucuresti, TechHub

23-25 februarie 2018

Despre eveniment
Weekend-ul 23-25 februarie din acest an este destinat, in lumea juridica internationala, inovatiei. Alaturi de alte importante mari orase de pe 6 continente, Bucurestiul, in calitate de host al Global Legal Hackathon, este incepand din acest an in randul metropolelor care gazduiesc cea mai mare miscare de mobilizare de forte ale profesionistilor din domeniul legal, IT si antreprenoriat.

Asadar, in cele trei zile, pasionatii de inovatie isi unesc cunostintele, experienta dar si ideile inovatoare cu scopul de a lucra impreuna la crearea de solutii tehnologice, pornind de la o problema de ordin juridic care intereseaza fie sectorul privat, fie pe cel public. Scopul este ca, pana la finalul zilei de 25 februarie, echipele formate sa reuseasca sa conceapa un prototip/o formula de solutie software capabila sa inoveze si sa aduca raspunsuri tehnologice in domeniului juridic.

Evenimentul se va desfasura simultan in 50 de orase, din 27 de tari, iar decernarea premiilor va avea loc in cadrul galei internationale organizate la New York, in 21 aprilie 2018.

Cine poate participa?
Invitatia de participare este deschisa programatorilor, designerilor UI/UX,  specialistilor pasionati de dezvoltare software/blockchains, avocatilor, consilierilor juridici, magistratilor, antreprenorilor, companiilor de IT, studentilor/facultatilor de drept/tehnice, asociatiilor profesionale din domeniul IT si/sau juridic, precum si oricaror profesionisti motivati de nou si care au viziuni “altfel” in domeniul legal tech.

….

 

source: https://evenimente.juridice.ro/2018/01/global-legal-hackathon-23-25-februarie-2018-bucuresti.html